Erektionsproblemer er en af ​​de mest almindelige seksuelle lidelser - også hos unge mænd. I modsætning til en misforståelse påvirker erektil dysfunktion ikke kun 50-årige mænd; det anslås, at næsten 25% af mænd under 30/35 år i Danmark ifølge National Institute of Urology kunne blive påvirket af denne dysfunktion.


Så et simpelt spørgsmål: Har unge mænd stadig svært ved at rejse denne form for problem med deres læge? Vi vil først søge at identificere årsagerne til disse erektilforstyrrelser (som hovedsagelig er psykologiske, men ikke udelukkende), før vi spørger os selv, om der er specifikke løsninger, når du er ung, og hvornår du gennemgår perioder med tvivl. .


Fordi forsinkelse af en konsultation på grund af forlegenhed eller skam, vil kun forsinke løsningen på problemet. Når du er ung og har et godt helbred, er psykologiske årsager meget ofte oprindelsen til erektil dysfunktion. Uanset om vi befinder os i starten af ​​et forhold eller midt i et forhold, er det muligt, at bestemte begivenheder, personlige vanskeligheder eller vanskeligheder inden for parret griber ind og påvirker kvalitetens erektioner negativt. Faktisk er der forskellige scenarier.


Ofte er en ung mand fuld af misundelse og spænding; men disse naturlige impulser bliver undertiden bremset eller hæmmet af stress eller ønsket om "ikke at skuffe", "at være op til det" eller endda "at berolige" osv. Hvad der desværre sker er, at dette andet aspekt overtager og forårsager seksuel forstyrrelse .


Det er faktisk en naturlig mekanisme: ingen mennesker i verden er i stand til at koncentrere sig og få erektion på samme tid; det er strengt umuligt. De områder af vores hjerne, der inkluderer tænkning og ophidselsesområder, kan ikke fungere samtidigt. Alt dette fremmer en tilstand af stress, af frygt; eller simpelthen en tilstand af koncentration eller årvågenhed på tidspunktet for samleje, hvilket derefter gør en erektion umulig.


Du kan støde på denne slags problemer i mange andre situationer, før du bruger hjælp fra medicin mod erektilproblemer, der tilbydes på https://viagradanmark.eu/. For eksempel når du er træt og absolut skal sove af forskellige årsager (eksamener, møder, vigtige aftaler osv.): Det er ofte umuligt at sove.

 

© 2023 by Annabelle. Proudly created with Wix.com

LET'S TAKE IT TO THE NEXT LEVEL

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now